Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Alba Seleqtta


Descriere

Amplasare

Hotelul se află într-o zonă animată, la câțiva metri de plaja cu nisip, direct în Lloret de Mar. De aici, turiști de la plajă pot începe foarte ușor un tur de explorare pentru a cunoaște mai bine locul unde-și petrec vacanța.

Dotări

Clienții au la dispoziție 6 Suite Junior și 174 de camere duble într-o clădire principală cu 6 etaje și o clădire auxiliară cu 4 etaje. Această unitate de cazare dispune de un lift și de o zonă de primire cu recepția deschisă 24 de ore. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un proiector.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „Queen size” sau un pat „King size”. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, ceasul deșteptător și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă, o cadă cu hidromasaj și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă 180 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu apă dulce cu bazine interioare și exterioare parțial încălzite oferă și o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, partide de golf, tir cu arcul și călărie. La hotelul cu tenis de masă, badminton, un joc de darts, yoga și aerobic și cu biliard contra cost, clienților le stă la dispoziție o mare diversitate de activități sportive în interior. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un hamam, terapii prin masaj și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și o baie de aburi. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.