Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caprici Beach Hotel & Spa


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Caprici este situat chiar in fața plajei, in mica stațiune Santa Susanna. Hotelul oferă sală de sport, saună și piscină in aer liber cu terasă la soare.

Fiecare cameră din hotel are balcon cu vedere la stațiune sau la mare. Toate camerele sunt prevăzute cu aer conditionat si TV prin satelit.

Caprici este situat in centrul stațiunii Santa Susanna, la 6 km de Blanes. Există un serviciu regulat de tren intre Santa Susanna și Barcelona. De asemenea, aveți acces facil la aeroportul Girona, amplasat la 30 km.

Caprici Beach HOtel & Spa oferă un restaurant tip bufet si un snack-bar. De asemenea, există o sală de jocuri și zonă de joacă pentru copii. In timpul verii, hotelul pune la dispoziție și un club pentru copii.

Receptia hotelului este deschisă nonstop. Acesta oferă un birou de turism și schimb valutar. De asemenea, sunt disponibile inchirierile auto si pranzul la pachet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie