Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare Lena Mare Boutique Hotel este situat la aproximativ 700 m fata de plaja Acharavi, în mijlocul unei grădini frumoase, acest hotel de tip boutique de lux oferă priveliști uimitoare și apusuri de soare magnifice, însoțite de facilități moderne și ospitalitate . Oraşul şi portul Corfu sunt la 30 km Facilitati hotel Receptie, piscina exterioara, bar, gradina, Wellness & SPA, lobbu lunge, aer conditionat, internet Wi Fi, parcare Facilitati camere Aer conditionat, TV satelit, uscator de par, telefon, baie (cabina de dus)

Localizare

Lena Mare Boutique Hotel este situat la aproximativ 700 m fata de plaja Acharavi, în mijlocul unei grădini frumoase, acest hotel de tip boutique de lux oferă priveliști uimitoare și apusuri de soare magnifice, însoțite de facilități moderne și ospitalitate . Oraşul şi portul Corfu sunt la 30 km

Facilitati Hotel

Receptie, piscina exterioara, bar, gradina, Wellness & SPA, lobbu lunge, aer conditionat, internet Wi Fi, parcare
 

Facilitati camere

 
Aer conditionat, TV satelit, uscator de par, telefon, baie (cabina de dus)
 
 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://lenamare.com/) si a fact sheet-ului!

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Piscina exterioara
Wi-fi / Wireless Lan