Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la cam 600 de m de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Moraitika.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. De asemenea, o chicinetă cu un frigider și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile în mod standard. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. O altă facilitate oferită este un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Programul de sporturi acvatice al hotelului include schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana și scufundări subacvatice. O sală de fitness, tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. Un program de recreere și un miniclub completează oferta. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic. Pentru preferințe speciale, locul de cazare are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie