Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amour Holiday Resort (Adults Only 18+)


Descriere

Amplasare

Acest hotel își întâmpină turiștii în Sidari și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Oferta include o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. De asemenea, pentru clienți sunt disponibile șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie