Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul reprezinta o alegere potrivita pentru cei care doresc o vacanta low cost in Bulgaria. Desi hotelul este clasificat de 3 stele, conditiile de cazare si calitatea serviciilor il apropie de un hotel de 4 stele. Ultima renovare a avut loc in anul 2018.

Descriere:

Kaliakra Mare a fost renovat in 2018 si reprezinta o alegere potrivita pentru cei care doresc o vacanta low cost in Bulgaria. Desi hotelul este clasificat 3 stele, conditiile de cazare si calitatea serviciilor îl apropie de un hotel de 4 stele.

Localizare:

Hotelul se afla la 1 minut de mers de o plaja larga si lunga, fiind separat de aceasta doar de promenada statiunii.

Facilitati hotel:

Acest hotel are 148 camere pe 4 etaje, un hol cu ​​receptie, un lobby bar, un restaurant cu terasa si o piscina cu bar. Fiecare camera are alocate 2 sezlonguri si 1 umbrela langa piscina si pe plaja, gratuit. Clientii hotelului se pot bucura de mancaruri traditionale, branzeturi, salate, bauturi racoritoare, deserturi si fructe proaspete din gradinile ecologice ale Albenei, in restaurantul principal al hotelului. Parcarea disponibila contra cost. In apropiere se pot practica diverse activitati sportive si de agrement.

Facilitati camere:

Camerele acestui hotel sunt luminoase cu mobilier modern, balcon, baie cu dus. Totodata sunt dotate cu telefon, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, seif si aer conditionat, ascensoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie